V úterý 1.3.2022 se zúčastnili učitelé odborného výcviku Luboš Fiala a Jiří Ment workshopu na Hotelové škole v Plzni pořádaného z projektu Plzeňského kraje Zvyšování kvalifikace studentů gastronomie na téma ryby. Workshop byl pořádán pro pedagogické pracovníky. Workshopem provázel specialista na ryby a bývalý člen Národního teamu AKC.
Workshopem provázel specialista na ryby a bývalý člen Národního teamu AKC, který nám předvedl jednak omáčky, krémy a zálivky používané při přípravách různých tartarů z ryb, dále kulinářské techniky vykosťování a filetování různých druhů ryb a přípravu předkrmů a hlavních jídel z filetů pražmy a pstruha.
Celé dopoledne bylo naplněno prací a výukou od špičkového odborníka, takže jsme se seznámili a naučili nové techniky, které použijeme při výuce žáků.
Zapsal: Luboš Fiala, učitel OV
![](https://soudom.cz/wp-content/uploads/2022/03/workshop_1-1024x953.jpg)
![](https://soudom.cz/wp-content/uploads/2022/03/workshop_2-1024x768.jpg)
![](https://soudom.cz/wp-content/uploads/2022/03/workshop_3-1024x768.jpg)