Střední odborné učiliště Domažlice

Byli jsme při tom!

Byli jsme při tom!

Na pozvání managera národního teamu AKC jsme se zúčastnili konkurzu na nové členy národního teamu AKC jako hosté. Čtvrtečního kola konkurzu na nového člena národního kuchařského teamu se konalo v ukázkové kuchyni Národního zemědělského muzea v Praze. Tuto kuchyni používá národní team k tréninku na vrcholné soutěže. Konkurzu se zúčastnili tři kuchaři a zadání bylo uvařit amuse-bouche, hlavní pokrm a dezert za použití kuřete z volného chovu. Všichni kuchaři byli značně nervózní a po dvou hodinách práce naservírovali postupně jednotlivá menu, která členové národního teamu hodnotili a ochutnávali. Po všech ochutnávkách si pozvali jednotlivě každého z kuchařů a konkrétně zhodnotili jejich práci a výrobky. V pátek proběhlo ještě jedno kolo konkurzu a poté oznámí manager teamu přijaté nové členy. Akce proběhla za celkem velké divácké kulisy a byla velmi poučná a zajímavá. Luboš Lucky Fiala

Může jít o obrázek 8 lidem , people sitting , indoor a text that says 'Vareni je zábava'
Byli jsme při tom!

Další obsah sekce