Střední odborné učiliště Domažlice

Workshop na Hotelové škole v Plzni

Workshop na Hotelové škole v Plzni

V úterý 1.3.2022 se zúčastnili učitelé odborného výcviku Luboš Fiala a Jiří Ment workshopu na Hotelové škole v Plzni pořádaného z projektu Plzeňského kraje Zvyšování kvalifikace studentů gastronomie na téma ryby. Workshop byl pořádán pro pedagogické pracovníky. Workshopem provázel specialista na ryby a bývalý člen Národního teamu AKC.

Workshopem provázel specialista na ryby a bývalý člen Národního teamu AKC, který nám předvedl jednak omáčky, krémy a zálivky používané při přípravách různých tartarů z ryb, dále kulinářské techniky vykosťování a filetování různých druhů ryb a přípravu předkrmů a hlavních jídel z filetů pražmy a pstruha.

Celé dopoledne bylo naplněno prací a výukou od špičkového odborníka, takže jsme se seznámili a naučili nové techniky, které použijeme při výuce žáků.

Zapsal: Luboš Fiala, učitel OV

Workshop na Hotelové škole v Plzni

Setkání s rodiči a studenty budoucích prvých ročníků

26.6.2023

od 16°° hodin pro obory

MECHANIK SEŘIZOVAČ, OBRÁBĚČ KOVŮ, STROJNÍ MECHANIK, TRUHLÁŘ

od 17°°hodin pro obory

KADEŘNÍK, KOSMETICKÉ SLUŽBY, KUCHAŘ-ČÍŠNÍK, PRODAVAČ, GASTRONOMIE