Na pozvání managera národního teamu AKC jsme se zúčastnili konkurzu na nové členy národního teamu AKC jako hosté. Čtvrtečního kola konkurzu na nového člena národního kuchařského teamu se konalo v ukázkové kuchyni Národního zemědělského muzea v Praze. Tuto kuchyni používá národní team k tréninku na vrcholné soutěže. Konkurzu se zúčastnili tři kuchaři a zadání bylo uvařit amuse-bouche, hlavní pokrm a dezert za použití kuřete z volného chovu. Všichni kuchaři byli značně nervózní a po dvou hodinách práce naservírovali postupně jednotlivá menu, která členové národního teamu hodnotili a ochutnávali. Po všech ochutnávkách si pozvali jednotlivě každého z kuchařů a konkrétně zhodnotili jejich práci a výrobky. V pátek proběhlo ještě jedno kolo konkurzu a poté oznámí manager teamu přijaté nové členy. Akce proběhla za celkem velké divácké kulisy a byla velmi poučná a zajímavá. Luboš Lucky Fiala
![Může jít o obrázek 8 lidem , people sitting , indoor a text that says 'Vareni je zábava'](https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272082750_3112457935702793_3121460870431208877_n.png?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ge3N-n0stUIAX_5GHzd&tn=4tFiqrUfRtxltGXq&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8hKq-cbcUUkmZLmdjlTsCKubdsv5h-PbrJpXHq1xH9OA&oe=61F5DE7B)